Tacx Desktop Applicatie

Tacx Desktop Applicatie is een nieuwe App voor Windows 10. Deze App werkt enkel via Bluetooth en bij introductie alleen nog met   Smart trainers van Tacx. De App kan geïnstalleerd worden via de Windows 10 store, zie https://www.microsoft.com/en-us/store/p/tacx-desktop-app/9nln5vxq40kx

De App is een abonnementsvorm en geeft toegang tot alle beschikbare films in Tacx Desktop Applicatie. Er is een download limit van 30 films per maand (reeds gedownloade films van 1 maand daarvoor tellen niet mee).

Er zijn twee soorten abonnementen, gerelateerd tot de kwaliteit van de film.

• €9,99 voor Premium (720P download);
  • €13,99 voor Premium HD (hoge kwaliteit download).

Ook is het mogelijk om een jaar abonnement te selecteren.

In de toekomst zullen wij uitbreiden naar 4K downloads.

Het abonnement is gekoppeld aan de Cloud functionaliteiten. In de toekomst zullen nog andere functionaliteiten worden toegevoegd. Tacx streeft er naar om elke maand films toe te voegen.

Uiteindelijk zullen er 120 films beschikbaar staan in Tacx Desktop Applicatie.

Overige informatie;

Geschikte Tacx Trainers;

• T2800 NEO Smart
  • T2900 FLUX Smart
  • T2080 Genius Smart
  • T2060 Tacx IRONMAN trainer Smart
  • T2010 i-Genius Multiplayer Smart
  • T2780 Bushido Smart
  • T2180 Vortex Smart
  • T2240 Flow Smart
  • T2400 Satori Smart (alleen als sensor)