Kan de trainer niet verbinden - driver problemen

Er kunnen verschillende problemen optreden met drivers of het niet opstarten van een van de programma onderdelen. Tacx heeft een speciale video gemaakt met uitleg wat er kan gebeuren en hoe dit wordt opgelost.

Indien de driver niet is geïnstalleerd (staat geen winddriver1200 bij apparaatbeheer), graag de volgende procedure uitvoeren.

Ga naar: C:\Program Files (x86)\Tacx\TacxTrainersoftware4\TacxDrivers\ en selecteer TacxDriversSetup.exe met uw rechtermuisknop. Selecteer dan "uitvoeren als administrator" . Wanneer de installatie klaar is staat winddriver1200 in apparaatbeheer.