Contact

Hierbij de overige contactmogelijkheden van Tacx

E-mail

support@tacx.com

Belangrijk bij email om alle informatie m.b.t. serienummers, probleem situatie, artikelnummer van de trainer toe te voegen en welke App/Software getraind wordt.

Telefoon support (08.00 - 12:30 en 13:30 -16.00)

Telefonische tijden kunnen gewijzigd worden en zullen op deze pagina worden bijgewerkt. Wanneer er eerder contact is geweest met Tacx (via mail), dan graag uw ticketnummer bij de hand houden.

Webcontact pagina

Klik hier

Adres gegevens (let op geen bezoekadres)

Tacx Support

Rijksstraatweg 52

2241BW Wassenaar

Nederland