Facebook & Twitter

Vragen over Facebook en Twitter

Facebook

Facebook wordt gebruikt voor korte vragen zonder veel bijlagen (een foto versturen kan bv). Er zijn ook groepen gemaakt (bijvoorbeeld Tacx Neo owners) waar specifieke informatie wordt verschaft, veelal door de gebruikers zelf (ervaringen etc). Daar is Facebook ook prima voor te gebruiken. Indien u Facebook wilt gebruiken voor uw vraag, stuur dan een privé bericht.

Twitter

Twitter wordt gebruikt voor hele korte berichten (naar @tacxsupport). Simpele vragen kunnen hiermee worden gesteld. Indien u bijlages wilt versturen adviseren wij om contact op te nemen met Tacx Support.