Licentie problemen

TTS2

Deze versie wordt niet meer ondersteund.

TTS3

Deze versie is alleen compatibel met Windows 7 & 8. W10 met laatste updates. Er is geen support vanuit Tacx, anders dan het openen van licenties.

TTS4

Als je de licentie code op een andere PC wil gebruiken, dan dient u de code eerst deactiveren van de originele PC.

Zie deze video legt uit hoe u de licentie code kunt deactiveren.

In het geval van een: defecte PC, gestolen PC, harddisk vernieuwing, Windows naam veranderd, update van Windows 7 / 8 naar Windows 10.

Neem dan contact op met Tacx Support (of email support@tacx.com). Voeg uw licentie code hier aan toe.

*wanneer u de melding 'code onjuist' krijgt. Dan betekent dit dat er iets mis is gegaan tijdens het overtypen van deze code. Zorg ervoor dat u alles correct heeft ingevuld. Krijgt u nog steeds deze melding? Stuur dan een email met een foto van de licentie code, overgetypte code en foutmelding naar Tacx Support.