Zwift

Alle Tacx Smart trainers zijn compatible met Zwift . Je hebt hierdoor de ANT+ antenne (T2028) nodig.

De T2790 Bushido for Tablet is niet compatible met de iOS app van Zwift. Deze werkt alleen met de Tacx apps.

Het is belangrijk om de firmware update uit te voeren met de  Tacx Utility app (te downloaden via App Store en Google Playstore). Verbindt de trainer als een SMART trainer.

1. Stop de ANT+ antenne in de USB poort. Zorg ervoor dat Garmin software of Garmin express software uit staat.

2. Zoek op Controllable Trainer. Zwift al een Tacx Trainer vinden (hier de Tacx NEO).

3. Druk op OK en de trainer is verbonden. Automatisch zullen de Power meter en Cadence ook verbonden zijn. Als u een externe meter wilt gebruiken kunt u die individueel loskoppelen en verbinden.