Tacx Cloud

De Tacx Cloud omgeving is een database van score bestanden en route bestanden.

Deze is nu gekoppeld met de Tacx Training app en de Tacx Cycling app. Inloggen gaat via

https://cloud.tacx.com/#/login

Bij settings zijn een aantal opties en instellingen mogelijk. Met de cloud is het bijvoorbeeld mogelijk om routes aan te maken en die te synchoniseren met alle 2 de apps

Wanneer er problemen zijn, ga dan naar Settings en kopieer het ticket ID nummer. Stuur dit nummer naar support@tacx.com en aangeven wat het probleem is.

De Cloud is niet verbonden aan Tacx Trainer software 4

Sommig routes synchoniseren niet.

Wanneer de gratis in app aankoop routes van de Cycling app worden gefietst, worden deze niet gesynchroniseerd naar de Training app.

U kunt wel de Activity zien in de Cloud, alleen vind de  synchronisatie zal dan niet plaatsvinden naar de Training App. Dit werkt alleen met eigen gecreëerde routes.

Hetzelfde geldt voor Films. Wanneer u zelf een route maakt in de FILM of stopt tussentijds, dan wordt de route gesynchoniseerd met de cloud. De routes die al waren aangemaakt door Tacx, worden niet gesynchoniseerd in de cloud.