Overige

Tacx Trainer Software 3

Tacx ondersteund Tacx Trainer software 3 niet meer. Wanneer u wilt dat de licentie wordt geopend, stuur dan een mail naar support@tacx.com

Er zijn nog instructiefilmpjes aanwezig op youtube channel

Een volledige download van TTS3.13 kan hier worden gedownload: download

Videoplayer

Tacx Video Player (gratis

Manual Tacx Video Player

Wanneer de videoplayer blijft hangen op initialiseren in Windows 10, verwijder dan de videoplayer.

Download onderstaande link en pak het bestand uit. Installeer daarna via setup.exe

http://www.tacxdata.com/files/support/T1958-Bergen-Voss-1-video-player.zip